Πειραιάς

Στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους μας στο λιμάνι του Πειραιά έκτασης 2.500 τ.μ. λειτουργούν:

Τμήμα Πωλήσεων Β2Β

Αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μέσων ατομικής προστασίας. Παρέχει τεχνικές συμβουλές και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.

Στα περισσότερα από 40 χρόνια λειτουργίας της η STOP έχει εκτελέσει εκατοντάδες project κι έχει δώσει λύσεις στα θέματα ασφάλειας μεγάλων εταιρειών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Εξαιρετικά σημαντικές εταιρείες από το χώρο της διεθνούς ναυτιλίας, της πετροχημικής βιομηχανίας αλλά και της βιομηχανίας σε όλους τους κλάδους, της εξόρυξης, των κατασκευών, της ενέργειας, των μεταφορών αλλά και κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, εμπιστεύτηκε τη STOP για την ασφάλεια του προσωπικού της.

Τμήμα Υποστήριξης Πελατών Β2Β και e-shop

Με πελατοκεντρικό προσανατολισμό, το έμπειρο προσωπικό του τμήματος παρέχει άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχει πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας σε στοκ, το ιστορικό των αγορών και την πορεία των παραγγελιών.

Επίσης παρέχεται παρακολούθηση των εξειδικευμένων προϊόντων μετά την πώληση και ο πελάτης ενημερώνεται για ημερομηνίες επιθεώρησης, βαθμονόμησης ή και ανάκλησης προϊόντων αν αυτό κρίνεται σκόπιμο από τον κατασκευαστή.

Κέντρο Service & Τεχνικής Υποστήριξης

Το κέντρο Service της Stop στον Πειραιά διασφαλίζει ολοκληρωμένο service των οργάνων μέτρησης αερίων της Honeywell και των συστημάτων προστασίας αναπνοής της 3Μ/ Scott και της Sündstrom παρέχοντας υπηρεσίες επιθεώρησης, συντήρησης, επισκευής, βαθμονόμησης και πιστοποίησης.

Το προσωπικό του τμήματος είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την 3Μ/ Capital Safety για την επιθεώρηση ή/και επισκευή εξοπλισμού προστασίας από πτώση και εγκαταστάσεων μόνιμων κάθετων ή οριζόντιων συστημάτων.

Αποθήκες

Σύγχρονες εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε επιφάνεια 1.400 τ.μ. και παρέχουν μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα σε περίπου 7.000 ενεργούς κωδικούς προϊόντων.

Σύγχρονα συστήματα warehouse management επισπεύδουν το χρόνο picking και packing, ελαχιστοποιούν τα σφάλματα και διασφαλίζουν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και ιχνηλασιμότητα.

Κατάστημα λιανικής

Σε μια έκταση 650 τ.μ. διατίθεται μια τεράστια γκάμα εξοπλισμού προστασίας εργαζομένων σε ένδυση, υπόδηση, γάντια, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση, προστασία αναπνοής, μετρητές αερίων και λοιπό εξοπλισμό προστασίας.

Το προσωπικό μας βρίσκεται εκεί για να προτείνεις τις λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Στόχος μας είναι η παροχή συνολικών λύσεων για την ασφάλεια κάθε εργαζόμενου.

Τμήμα Παραγωγής

Εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και πιστοποιημένος με OEKO-TEX® Standard 100 για τη χρήση α’ υλών απαλλαγμένων από βλαβερές ουσίες, ο τομέας παραγωγής της STOP παράγει εξειδικευμένο ρουχισμό για ηλεκτροσυγκολλητές, εργάτες χυτηρίου, τεχνικά βραδυφλεγή ενδύματα για τη βιομηχανία μετάλλου, στολές προσέγγισης πυροσβεστών, πυρίμαχα γάντια, στολές επαγγελμάτων υγείας, στολές μαγείρων και στολές προσωπικού της βιομηχανίας τροφίμων.

Τα παραγόμενα ενδύματα ακολουθούν τους εκάστοτε κανονισμούς και όπου απαιτείται, φέρουν πιστοποίηση CE. Το 1998 ο τομέας παραγωγής της STOP διακρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης για την εφαρμογή του πρώτου σήματος “CE” σε ελληνικό μέσο ατομικής προστασίας και έλαβε το 1ο βραβείο Ποιοτικής Παραγωγής από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Τμήμα Workwear Branding

Ενισχύστε την αναγνωρισιμότητα του λογοτύπου σας και κάντε το brand σας να ξεχωρίζει.

To τμήμα Workwear branding επιμελείται την ταυτότητα της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικές μηχανές για in-house παραγωγή τυπωμάτων βινυλίου τα οποία δίνουν έμφαση στην απεικόνιση των λεπτομερειών, τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και της αντοχής του εκάστοτε τυπώματος στο τελικό προϊόν.

Οι νέες πρέσες θερμομεταφοράς των λογοτύπων χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, λειτουργούν με γνώμονα την ασφάλεια του χειριστή και αυξάνουν την παραγωγικότητα  μέσω της χρήσης συστημάτων ευθυγράμμισης λέιζερ για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση του τυπώματος.

Εκπαιδευτικό κέντρο

Στις πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά λειτουργεί εκπαιδευτικό κέντρο όπου πραγματοποιούνται μια σειρά από σεμινάρια.

Η εκπαίδευση μπορεί να αφορά την ενίσχυση της συνειδητοποίησης των εργαζομένων, την απόκτηση γνώσεων σε θέματα ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, σε θέματα ελέγχου, χρήσης ή/και επιθεώρησης εξοπλισμού προστασίας, εγκατάστασης, συντήρησης, επιθεώρησης μονίμων συστημάτων και μια σειρά από άλλα θέματα εργασίας σε ύψος.

Προσφέρεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από πολύπειρους, κατάλληλα εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές τόσο από τον κατασκευαστή του μέσου όσο και από ανεξάρτητο φορέα. Στο κέντρο μας πραγματοποιούνται τα εξής σεμινάρια:

  1. Ορθή χρήση των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ)
  2. Ορθή χρήση των μέσων προστασίας της ακοής και έλεγχος αποτελεσματικότητας της εκπαίδευσης (Ear fit validation)
  3. Εργασίες σε ύψος
  4. Εγκατάσταση, επιθεώρηση και συντήρηση μόνιμων συστημάτων
  5. Εργασία σε περιορισμένο χώρο (confined space)
  6. Εργασία με χημικά

Επίσης παρέχονται:

α. Ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια με βάση τις ανάγκες του περιβάλλοντος εργασίας π.χ. αιολικά πάρκα, διυλιστήρια, τηλεπικοινωνίες κλπ.

β. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή του κατάλληλου ΜΑΠ με βάση την ανάλυση επικινδυνότητας που έχει συστηθεί από τον Τεχνικό Ασφάλειας.

STOP Rotterdam

Όμοιες σε φιλοσοφία και δομή με τη STOP Πειραιά, η STOP στο Rotterdam δημιουργήθηκε το 2013 και στεγάζεται σειδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1.000m2.

Με πλήρη γκάμα περισσότερων από 7.000 κωδικών διασφαλίζουμε διαθεσιμότητα των προϊόντων και απρόσκοπτες παραδόσεις των παραγγελιών σε όλο τον κόσμο.

Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι κουλτούρα, όχι υποχρέωση. Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε αυτή την κουλτούρα στους ανθρώπους γύρω μας.