Έχεις το δικαίωμα να αλλάξεις ή να επιστρέψεις το προϊόν που αγόρασες εντός 14 ημερών, κατ’ ανώτατο χρονικό περιθώριο, από την ημερομηνία παράδοσής τους Ν.4242/14 (ΦΕΚ 50 Α/28-02-2014). Απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς ή αντίγραφό της.

Οι αλλαγές/ επιστροφές γίνονται με δυο τρόπους:

Α. Σε κατάστημα της Stop προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς

Β. Μέσω της Speedex με δική σου χρέωση ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

  • Συσκεύασε τα προϊόντα προς επιστροφή μαζί με αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου και το Έντυπο Επιστροφής.
  • Για επιστροφές εντός Ελλάδας κάλεσε τη SPEEDEX στο τηλέφωνο 801 11000 11 ή 210 3407000 και δώσε εντολή παραλαβής με χρέωση παραλήπτη. Η αξία για την επιστροφή και την αποστολή του νέου είδους ανέρχεται στα 7€ και θα πληρωθούν στον courier με την παραλαβή του νέου είδους. 
  • Η αποστολή του δέματος γίνεται στη διεύθυνση STOP AEBE, Αναπαύσεως 2-4, 18546 Πειραιάς, τηλ. 210 4626800. Η αποστολή πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • Η αξία των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων θα συμψηφίζεται με την αξία των εμπορευμάτων προς αντικατάσταση. Κάθε επιπλέον χρέωση συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής (επιστροφής και επαναποστολής) θα καταβάλλεται στον υπάλληλο της courier. Στην περίπτωση λανθασμένης είσπραξης από την εταιρεία ταχυμεταφορών που οδηγεί σε κατάθεση από μέρους της STOP του χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

·         Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δέματα που πιθανόν χαθούν κατά την επιστροφή πριν αυτά φτάσουν σε εμάς. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την εταιρεία SPEEDEX για την επιστροφή των δεμάτων.

·         Για επιστροφές εκτός Ελλάδας ο τρόπος αποστολής είναι κατ’επιλογή του πελάτη και τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά αυτόν.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, ήτοι αποστολή λανθασμένων εμπορευμάτων ή εμπορευμάτων που φέρουν ελάττωμα ή τους λείπει συμφωνημένη ιδιότητα, έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του εμπορεύματος ή αλλοίωσης της αρχικής του κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Επιπλέον, για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει τα εμπορεύματα προς αντικατάσταση-επιστροφή να συνοδεύονται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επιστροφή εμπορεύματα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με εκπρόσωπο του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών του stop.gr. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις προϋποθέσεις ότι λαμβάνει χώρα εντός το πολύ 14 ημερών από την παραλαβή σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
Σε περίπτωση που τα εμπορεύματα επιστραφούν χωρίς να πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η STOP θα προχωρεί άμεσα σε επανατιμολόγηση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην κάνουμε δεκτές τις επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με τη Γενική πολιτική επιστροφών και να αρνηθούμε να επιστρέψουμε το αρχικά καταβληθέν ποσό αγοράς ως αποζημίωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εσώρουχα, ισοθερμικά εσώρουχα, κάλτσες, αντιπυρικός εξοπλισμός, στολές χημικών/ αεροστεγείς, αναπνευστικές συσκευές διαφυγής, όργανα μέτρησης αερίων, είδη που βρίσκονται σε σφραγισμένη συσκευασία που έχει ανοιχτεί και είδη που έχουν υποστεί επεξεργασία π.χ. ένδυση με τυπώματα/ κεντήματα, ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.