Η STOP ιδρύθηκε το 1978 στον Πειραιά. Αποτελεί μια 100% ελληνική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των μέσων ατομικής προστασίας κατασκευάζοντας και αντιπροσωπεύοντας ποιοτικά προϊόντα, όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, γάντια, εξοπλισμό ασφαλείας, προστασία κεφαλής, προστασία από πτώση, προστασία αναπνοής και ανιχνευτές αερίων.

Στη STOP πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι κουλτούρα, όχι υποχρέωση. Στόχος μας είναι η μετάδοση αυτής της κουλτούρας στους ανθρώπους γύρω μας.

Το προσωπικό στις εγκαταστάσεις μας σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Ρότερνταμ παρέχει στους πελάτες μας εκπαίδευση, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη και εξειδικευμένες λύσεις ώστε η σωστή επιλογή του μέσου προστασίας να γίνεται εύκολη υπόθεση.

Στις αποθήκες μας δυναμικότητας 3.900 m2 διατηρούμε μεγάλα αποθέματα σε πάνω από 7.000 ενεργούς κωδικούς προϊόντων, επιτυγχάνουμε τη συλλογή περισσοτέρων από 150 παραγγελιών καθημερινά μέσω WMS τελευταίας τεχνολογίας και παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση της παραγγελίας σας ανά τον κόσμο.

Οι νέες εγκαταστάσεις Logistics στο λιμάνι του Πειραιά, με χώρο για πάνω από 4.000 παλέτες λειτουργούν από το τέλος του Μαρτίου 2023. Πρόκειται για την πρώτη πιστοποιημένη αποθήκη κατά LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) στην Ελλάδα και έφτασε στα πρότυπα GOLD LEED. Αυτό καθορίζει την συνεχή δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργεί
το πλαίσιο για ένα υγιές, αποτελεσματικό και πράσινο μέλλον. Όλες οι ενεργειακές απαιτήσεις του κτιρίου παρέχονται μέσω φωτοβολταϊκών στην οροφή, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού εφοδιασμού του νέου στόλου ηλεκτρικών φορτηγών που έχει παραληφθηκε.

Οι εκτυπωτικές και κεντητικές μηχανές μας, δίνουν τη δυνατότητα προσωποποίησης των ρούχων εφαρμόζοντας το λογότυπο κάθε εταιρείας με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Πραγματοποιούμε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο μέσω των logistics center μας σε Πειραιά και Ρότερνταμ αλλά και μέσω συνεργαζόμενων αποθηκευτικών χώρων σε Σιγκαπούρη, Μανίλα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νιγηρία και Κύπρο.

Παράγουμε τη δική μας σειρά τεχνικών ρούχων υψηλής ποιότητας όπως FR/ AS φόρμες, FR/ AS παρκά, δερμάτινα – βραδυφλεγή ενδύματα, εξοπλισμό πυροσβεστών, εξοπλισμό χυτηρίου και ηλεκτροσυγκόλλησης, ρουχισμό για τη βιομηχανία τροφίμων, ρουχισμό για τις υπηρεσίες υγείας.

Στη STOP πραγματοποιούμε συνεχείς ελέγχους στα προϊόντα που παράγουμε, παρακολουθούμε τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, ακούμε τις κριτικές και μετράμε την αγοραστική εμπειρία των πελατών μας. Δημιουργούμε νέα προϊόντα και αναζητούμε συνεχώς νέες λύσεις για την κάλυψη κάθε ανάγκης για ασφάλεια. Μεγάλα ονόματα εταιρειών, τόσο στο χώρο της διεθνούς ναυτιλίας όσο και στο χώρο της βιομηχανίας και ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, εξοπλίζουν το προσωπικό τους με τα ρούχα της STOP.

Το κέντρο Service της Stop στον Πειραιά διασφαλίζει ολοκληρωμένο service των οργάνων μέτρησης αερίων της Honeywell και των συστημάτων προστασίας αναπνοής της 3Μ Scott και της Sündstrom. Παρέχουμε επιθεώρηση, συντήρηση, επισκευή, βαθμονόμηση και πιστοποίηση.

Είμαστε μια εταιρεία που συνεχώς αναπτύσσεται, εκπαιδεύεται, ελέγχει, βελτιώνει και πιστοποιεί τις διαδικασίες της μέσω των συστημάτων ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 and OEKO-TEX® Standard 100.

  • Έχουμε λάβει πιστοποίηση κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018 από τον Lloyd’s Register
  • Έχουμε λάβει πιστοποίηση OEKO-TEX® Standard 100 για την παραγωγή ρουχισμού απαλλαγμένου από βλαβερές ουσίες
  • Μέλος του BTTGTM Personal Protective Equipment Club
  • Μέλος της International Marine Purchasing Association (IMPA)
  • Μέλος του International Ship Suppliers Association (ISSA)
  • Μέλος της W.I.M.A. (Worldwide Industrial & Marine Association)
  • Μέλος της AITEX (The Textile Industry Research Association)