Διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα εργασιακής ένδυσης αλλά και μια μεγάλη σειρά ρούχων για την καθημερινότητά μας εκτός εργασίας. Τα σχέδια βασίζονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του εργατικού κόσμου και είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αντοχή και το μοντέρνο design. Το brand Stop αποτελεί αγαπημένη επιλογή των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε την τιμή να μας εμπιστεύονται μεγάλες και εδραιωμένες εταιρίες σε όλους τους κλάδους για την ένδυση και τον εξοπλισμό του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Σημαντικό κομμάτι της γκάμας μας αποτελούν τα brand των τεχνικών ενδυμάτων της STOP, AluStop, ArcStop, MultiStop και ThermoStop. Πρόκειται για προϊόντα με πυρίμαχες, βραδυφλεγείς και αντιστατικές ιδιότητες, κατασκευασμένα βάσει ευρωπαϊκών προτύπων και πιστοποιημένα. Για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων αυτών απευθύνθηκαν σε μας εκπρόσωποι του βιομηχανικού, κατασκευαστικού και ενεργειακού κλάδου με στόχο την αποφυγή ατυχημάτων.

Το τμήμα παραγωγής της Stop είναι πιστοποιημένο με OEKO-TEX® Standard 100 για τη χρήση πρώτων υλών απαλλαγμένων από βλαβερές ουσίες.

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ