Λογοτύπηση ρουχισμού

Στόχος κάθε επιχείρησης είναι η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της και μια από τις μορφές προώθησης είναι η εφαρμογή του λογοτύπου της στο ρουχισμό του προσωπικού.

Στόχος κάθε επιχείρησης είναι η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς της και μια από τις μορφές προώθησης είναι η εφαρμογή του λογοτύπου της στο ρουχισμό του προσωπικού. To τμήμα Workwear branding της Stop επιμελείται την ταυτότητα της εταιρείας σας χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικές και κεντητικές μηχανές.

Στην εκτυπωτική μονάδα in-house παραγωγής τυπωμάτων βινυλίου δίνουμε έμφαση στην απεικόνιση των λεπτομερειών, τη βελτιστοποίηση της ποιότητας και της αντοχής του εκάστοτε τυπώματος στο τελικό προϊόν. Οι νέες πρέσες θερμομεταφοράς των λογοτύπων χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, λειτουργούν με γνώμονα την ασφάλεια του χειριστή και αυξάνουν την παραγωγικότητα  μέσω της χρήσης συστημάτων ευθυγράμμισης λέιζερ για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση του τυπώματος.

Οι κεντητικές μηχανές μας παράγουν κεντήματα υψηλής ποιότητας και αντοχής. Επιλέξτε το ρουχισμό που καλύπτει τις ανάγκες σας από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμόστε το λογότυπό σας σε t-shirt, polo, μπλούζες, πουκάμισα, μπουφάν, φόρμες, σακάκια, παντελόνια ή καπέλα.

CONTACT US