Νέες αποθήκες στον Πειραιά

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων Logistics της εταιρείας στο λιμάνι του Πειραιά με χώρο για πάνω από 4.000 παλετοθέσεις.

Οι εγκαταστάσεις αναμένεται να λειτουργήσουν στο τέλος του 2022 και θα αποτελούν την πρώτη πιστοποιημένη αποθήκη κατά LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) στην Ελλάδα και αναμένεται να φτάσει στα πρότυπα GOLD LEED.

Όλες οι ενεργειακές απαιτήσεις του κτιρίου θα παρέχονται μέσω φωτοβολταϊκών στην οροφή, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού εφοδιασμού του νέου στόλου ηλεκτρικών φορτηγών που θα παραληφθούν την ίδια περίοδο.

Η τοποθεσία θα επαναφέρει 1.500 m2 γηγενών φυτών και δέντρων στο εξαιρετικά αστικοποιημένο λιμάνι του Πειραιά. Αυτή η πράσινη ζώνη θα ποτίζεται εξ ολοκλήρου με το νερό της βροχής που θα συλλέγεται από το νέο μας κτίριο.

Όλος ο φωτισμός του κτιρίου χρησιμοποιεί φωτισμό LED υψηλής απόδοσης με δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας που ενεργοποιείται με κίνηση.

Αυτό καθορίζει τη συνεχή δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη και δημιουργεί το πλαίσιο για ένα υγιές, αποτελεσματικό και πράσινο μέλλον.

Επεκτείνουμε τις παραγωγικές μας δυνατότητες για να συμπεριλάβουμε νέα και πρόσθετα υπερσύγχρονα μηχανήματα κεντήματος που συμπληρώνουν τις υπάρχουσες λύσεις λογοτύπισης που περιλαμβάνουν άμεση ψηφιακή εκτύπωση ενδυμάτων, θερμομεταφορά λογοτύπων και δημιουργία λογοτύπου βινυλίου.